UDFØRLIGE SMAGSOPLEVELSER

Hovedretter på Søpavillonen

Vores hovedretter er sammensat af de fineste råvarer og serveres med klassiske tilbehør, der komplementerer de delikate smage. Vælg mellem vores udvalg af kødretter og lad os gøre din festmiddag uforglemmelig.

Vælg din hovedret:

  • Kalvemørbrad
    Pocheret i maidera, dampet asparges, rabarberkompot, salat med bær og nødder, stegte kartofler og maiderasauce – 325,- kr.
  • Oksefilet
    Franske ærter, salat med bær og nødder, råstegte timiankartofler, djævlesauce eller bearnaise –245,- kr.
  • Kalvefilet
    Stegte grøntsager, urteterrin med broccoli og svampe, salat med bær og nødder, valgfri kartofler og rosmarinsauce – 235,- kr.
  • Krondyrsteg
    Bønner, waldorfsalat, tyttebær, hvide kartofler og vildtsauce – 225,- kr.
  • Unghanebryst
    Urter og svampe, porreterrin, salat med bær og nødder, stegte kartofler og skysauce – 190,- kr.